Sisäremontti

Pintasilottelua tai talotekniikan päivittämistä, kaikki hoituu.

Sisäremontti

Sisäremontit käsittävät luonnollisesti rakennuksen sisällä tapahtuvat remontit. Koska kylpyhuoneisiin pätevät eri vaatimukset, löydät ne kylpyhuoneremontit omalta sivulaan. Sisäremontit voidaan karkeasti jakaa ns. pintaremontteihin, sekä teknisempiin remontteihin.

Sisätilojen pintaremontit

Sisätilojen pintaremontit käsittävät pintaverhousmateriaalien asentamista ja ehostamista. Tästä hyvänä esimerkkinä voidaan pitää seinien maalaamista tai parketin asennusta. Pintaremontilla saadaankin asuintilaan uutta ilmettä helposti ja järkevään hintaan.

Sisätilojen perusteellinen saneeraus

Perusteellisessä sisäremontissa, jota voidaan kutsua myös raskaaksi sisäremontiksi mennään jo sitten “pintaa syvemmälle”. Tällaiset remonttit pitävät sisällään loogisesti myös pintaremontoinninkin. Yleensä isomman remontin taustalla on vanhempi talo ja jokin seuraavista tilanteista:

  • huonejärjestystä halutaan muuttaa,
  • lämmöneristys on puutteellinen,
  • rakennuksessa on jonkin sortin vaurio (esim. kosteusvaurio)

3 hyvää syytä ryhtyä isompaan sisätilaremonttiin

  1. Se helpottaa asumista. Saatat asua asunnossa, jossa huonejärjestys on suoraan keskiajalta. Kuvittele, kuinka paljon helpotusta fiksummin käytetyt neliöt ja avarammat ratkaisut voisivat tuoda perheesi arkeen.
  2. Säästät lämmitys-ja jäähdytyskustannuksissa. Isompi remontti näkyy selvästi lämmityslaskussasi. Talvella lämpö ei karkaa niille kuuluisille harakoilla ja kesällä talo pysyy paremmin viileänä.
  3. Saat mielenrauhaa, kun tiedät että talosi on kunnossa. Vesivahinko on kenties se suurin talonomistajan painajainen. Pahimmassa tapauksessa vesivahingon tuhoja ei saada millään remontilla korjattua. Perusteellisen remontin jälkeen voit huoletta asua turvallisessa kodissa.

Sisäremontin hinta

Sisäremonttien hintaskaala on laaja. Voidaan kuitenkin sanoa, että yksittäisen huoneen pintaremontissa 1000€ voi saada jopa “ihmeitä aikaan”. Sitten hintahaitarin toisessa ääripäässä ovat asunto, jossa tehdään koko asunnon käsittävä raskas remontti. Tällöin taustalla saattaa olla kaikki edellä mainitut 3 syytä. Näissä projekteissa hinta lähtee 20000 eurosta ylöspäin riippuen tietenkin monista muuttujista.

Meihin luottavat

Pistä ihmeessä viestiä!

Päivät kuluvat työmailla, mutta pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti.

Jura Saneeraus Oy

laurimak91@gmail.com
Ratakatu 42,
35500 Korkeakoski
040 849 4684
Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Pyrimme vastaamaan siihen mahdollisiman pian.
Jokin meni pieleen. Voisitko vielä tarkistaa kentät.